В рамках програми #AtHome – вдома з Британською Радою, ми влаштовуємо серію неформальних обговорень із провідними британськими та ізраїльськими вченими. Після короткої лекційної частини та обговорення ви матимете нагоду поставити свої численні запитання нашим провідним науковцям.
Чи вживали б ви м’ясо вивидене у лабораторних умовах?
Ви напевно чули про бургери вирощені з пробірки – але що саме це означає? Це справжнє м’ясо, що не містить елементів тваринного походження та виробництво якого у перспективі здатне зменшити негативний вплив на довкілля. Приєднуйтесь до вступної частини з Якобом Нахмаєзом – нашим партнером з досліджень, який розповість про свою роботу з вирощування м’яса у лабораторних умовах та скористайтесь можливістю поставити йому свої запитання.
Інформація про спікера
Професор Якоб Кобі Нахмаєз – біоінженер та винахідник, його наукові прориви вражають, від перших клітин надрукованих 3D принтером і до першої комерційної технології з чіпування людини. Нахмаєз є головним директором та засновником «Grass Center» – центру Біоінженерії при Єврейському Університеті Єрусалиму. Професор також є членом Британської Королівської Медичної спільноти призером гранту від BIRAX та був першим не британським науковцем, що отримав нагороду Rosetrees Trust Prize. Він також є засновником низки біотехнологічних стартапів, таких як: Tissue Dynamics, що розробляє революційну технологію інструментів з чіпування людини, яка може бути використана у розробці препаратів, а також Tyson Foods та заснував Future Meat Technologies – стартап зосереджений на технології виготовлення м’яса у лабораторних умовах.